Skip to main content
 

La Parfaite

Ό,τι πιό εκλεκτό υπάρχει στη
ζαχαροπλαστική θα το βρείτε εδώ ...

LA-PARFAITE-cut

Λίγα λόγια για τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite

 

Ό,τι πιo εκλεκτό, ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει στη ζαχαροπλαστική θα το βρείτε μόνο στα La Parfaite. Το ωραιότερο λουκούμι γάμου που έχετε δοκιμάσει ποτέ …
Το πρώτο ζαχαροπλαστείο La Parfaite, ανοίγει τις πόρτες του για κοινό της Λευκωσίας και της Κύπρου το 1987, παραδίδοντας με κάθε δημιουργία του την τέχνη της άριστης, Κυπριακής ζαχαροπλαστικής εμπλουτισμένης με όλες τις επιρροές της Μέσης Ανατολής, της Ελλάδας και της Γαλλίας.

 

Τα γλυκά και αλμυρά δημιουργήματα La Parfaite γίνονται αμέσως ευπρόσδεκτα από τον κόσμο της Λευκωσίας που τα αγκαλιάζει με την προτίμηση και τη συνέπειά του. Σε ονομαστικές γιορτές, γενέθλια, γάμους και άλλες ευχάριστες και ανθρώπινες στιγμές, ο κόσμος της Λευκωσίας τις απολαμβάνει με δημιουργήματα La Parfaite, σίγουρος για την άριστη ποιότητα που τα συνοδεύει.

 

Σύντομα το κεραστικό από το οποίο έχουν πάρει τ’όνομά τους τα ζαχαροπλαστεία (Παρφέ™), ένα αριστούργημα καμωμένο μόνο από χαλεπιανά, γίνεται το επίσημο κεραστικό της πρωτεύουσας.

 

Η οδός 63 Γρίβα Διγενή όπου βρίσκεται το πρώτο μας ζαχαροπλαστείο, γεμίζει με κόσμο καθημερινά. Η επιτυχία του La Parfaite δεν οριοθετείται μόνο στο χώρο του ζαχαροπλαστείου. Η παραδοσιακή συνταγή για το λουκούμι γάμου La Parfaite, το καθιστά το ωραιότερο λουκούμι γάμου της Κύπρου.

 

Με πίστη στην Κυπριακή παράδοση της ζαχαροπλαστικής, οι ιδρυτές του La Parfaite προσφέρουν στον κόσμο της Κύπρου το χειροποίητο γλυκό με σιμιγδάλι, εμπλουτισμένο με γέμιση χαλεπιανού και αμυγδάλου, ντυμένο με το αχνιστό, άσπρο πέπλο ζάχαρης και ραντισμένο με ροδόνερο για να συνοδεύει τις πιο γλυκιές γαμήλιες αναμνήσεις.

 

Τα λουκούμια γάμου La Parfaite γίνονται ανάρπαστα καθώς η προτίμηση του κόσμου για το πλέον παραδοσιακό Κυπριακό γλυκό, μεγαλώνει.

 

Τριάντα χρόνια μετά, το πρώτο ζαχαροπλαστείο La Parfaite ανανεώνεται στην οδό 63 Γρίβα Διγενή, χαρίζοντας απλόχερα στον κόσμο της Κύπρου τις αναμνήσεις της άριστης Κυπριακής ζαχαροπλαστικής.
Στην συνέχεια, άλλα οκτώ καταστήματα κάνουν την εμφάνιση τους στην Λευκωσία. Στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 10Γ στα Λατσιά, στην οδό Αξιού 80 Ν.4 στην Λακατάμια, στην Σταυρού 21Γ&Δ στον Στρόβολο, στην Γρηγόρη Αυξεντίου 100 στην Κοκκινοτριμιθιά, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 33 Ν.8 στην Νήσου, 28ης Οκτωβρίου 40, Ν.3 στην Μακεδονίτισσα, Έγκωμη και στην Βιομηχανική Περιοχή Εργατών Αθηνών 7 στους Εργάτες.

 

Το μέλλον των ζαχαροπλαστείων La Parfaite διαγράφεται λαμπρό.

 

Το μυστικό της επιτυχίας των La Parfaite βρίσκεται καλά κρυμμένο στην καρδιά του κάθε Κύπριου που διαλέγει την γεμάτη παράδοση Κυπριακή ζαχαροπλαστική και επιμένει να μοιράζεται την εμπειρία αυτή με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Κατάστημα στην Γρίβα Διγενή 63, Λευκωσία

Κατάστημα στην Γρηγόρη Αυξεντίου 100, Κοκκινοτριμιθιά

Κατάστημα στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 10Γ, στα Λατσιά

Κατάστημα στην Οδό Αξιού Ν.4, στην Λακατάμια

Κατάστημα στην Σταυρού 21 Γ&Δ ,στον Στρόβολο

Κατάστημα στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' 33 Ν.8, στην Νήσου

Κατάστημα στην 28ης Οκτωβρίου 40, Ν.3, στην Μακεδονίτισσα, Έγκωμη

Κατάστημα στην Βιομηχανική Περιοχή Εργατών Αθηνών 7, στους Εργάτες

Ποιότητα

Η ποιότητα, σε όλο τα φάσμα της παραγωγής των προϊόντων μας, αποτελεί για μας απόλυτη προτεραιότητα. Παραμένουμε πιστοί στην απολαυστική εμπειρία που προσφέρουν τα δημιουργήματα La Parfaite χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο φρέσκα υλικά και ενθαρρύνοντας την άριστη τεχνογνωσία.

Λουκούμια Γάμου

Έχοντας καθιερωθεί εδώ και τριάντα χρόνια ως το ωραιότερο λουκούμι γάμου, το λουκούμι La Parfaite δεν χρειάζεται συστάσεις. Καμωμένο στο χέρι, χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά το λουκούμι γάμου La Parfaite μπορεί να φτιαχτεί στις γευστικές προτιμήσεις και βάρος του κάθε ζευγαριού. Αποτελεί σταθερή εγγύηση ποιότητας και συχνά αποτελεί την πιο γλυκιά απόλαυση της ξεχωριστής μέρας του κάθε ζευγαριού.

Τούρτες Γάμου

Οι έμπειροι ζαχαροτεχνίτες μας με απαράμιλλη δημιουργικότητα φτιάχνουν τούρτες γάμου ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ζευγαριού. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα τελευταία χρόνια οι τούρτες γάμου αποτελούν μια ευκαιρία έκφρασης των συναισθημάτων του ζευγαριού και πολλές φορές παίρνουν τον ρόλο του μοδάτου στοιχείου στη γαμήλια δεξίωση.

Πάστες και κεραστικά

Στα ζαχαροπλαστεία La Parfaite φτιάχνονται καθημερινά φρέσκα παραδοσιακά γλυκίσματα και κεραστικά. Ανάμεσα στα πιο προσφιλή γλυκά ξεχωρίζουν τα Παρφέ™ με χαλεπιανό, το πιστάτσιο με χαλεπιανό, τα μυρωδάτα μπακλαβαδάκια με χαλεπιανό και την σοκολατίνα γκανάζ. Ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους πρωτευουσιάνους είναι τα γεμάτα πλούσια κρέμα εκλέρ, παπάς αλλά και η δούκισσα με την γλυκιά σοκολάτα.

Αλμυρά

Τραγανά, εμφανίσιμα, πρωτότυπα, δεν μένεις μόνο σε ένα. Τα φρέσκα αλμυρά δημιουργήματα La Parfaite ξεχωρίζουν για την κρεμώδη γέμιση τους, και την νόστιμη γεύση τους. Φτιάχνονται όλα τα είδη, από ατομικά μέχρι τα γνωστά κοκτέιλ.

Παραγγελίες για Εταιρικά Πάρτυ

Av προγραμματίζετε κάποια εκδήλωση προσωπική ή επαγγελματική καλέστε μας στο 22661412 και θα σας προτείνουμε φρέσκες & ποιοτικές λιχουδιές για σας και τους καλεσμένους σας.

Αν δεν δοκιμάσεις τα λουκούμια από τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite, δεν μπορείς να κρίνεις. Πεντανόστημα, φρέσκα και ευπαρουσίαστα +++++

Marios

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Άψογη δουλειά... Και η τούρτα και τα κεραστικά, ήταν τέλεια στο γάμο μας.

Amalia